Wij werken in héél Nederland, we rekenen geen reiskosten. Onze prijzen zijn altijd hetzelfde, ongeacht de plaats waar het bedrijfspand zich bevind.

Onze energieadviseurs zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s en hebben veel ervaring met het opstellen van energielabels.

Ja, Energielabelaanvragen.nl is BRL 9500 gecertificeerd en mag erkende energielabels uitgeven. Daarnaast beschikken onze adviseurs ook over de benodigde diploma’s en certificaten.

De prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters + of er bouwtekeningen aanwezig zijn.

Ja, hier komen geen extra kosten bij. De prijzen zijn wel exclusief BTW.

Ja, bij meerdere panden krijgt u korting op de energielabels. De korting is afhankelijk van het aantal panden.

Wanneer we in het pand naar binnen kunnen is dit voldoende. De adviseur kan zelfstandig de opname doen, zolang elke ruimte toegankelijk is.

Dit is afhankelijk van de grootte, gemiddeld duurt dit 1 uur. Bij panden boven 2000m2 hebben we 1,5 tot 2 uur nodig voor de opname.

Bij de opname wordt o.a. gekeken naar: oppervlakte gevels, ruimten, type isolatie, type glas, installaties om te verwarmen/koelen.

Ja, er is altijd een opname van het bedrijfspand nodig. Dit is een wettelijke verplichting.

Ja, dit is geen probleem. We raden aan dit in uw aanvraag aan te geven. Of hier telefonisch contact over op te nemen. Dan kunnen we meteen de opname plannen zodat u het label snel heeft.

Dit kan door direct een opname aan te vragen op onze website. Wilt u liever eerst een offerte, dat is geen probleem. Vraag dan hier een offerte aan.

Het energielabel is 10 jaar geldig. Bij verhuur van uw bedrijfspand hoeft u dus niet per nieuw huurcontract een nieuw energielabel aan te vragen.

Bij een woning heeft u een voorlopig energielabel ontvangen, deze kan zonder opname van de woning definitief worden gemaakt. Bij een energielabel bedrijfspand heeft u geen voorloplig label ontvangen, hierbij moet alle informatie met een opname ter plekke worden achterhaald.

Dit is de verantwoordelijk van de huidige eigenaar van het pand. Verkoopt u een bedrijfspand, dan moet u als huidige eigenaar het energielabel aan de nieuwe eigenaar aanleveren.

Het energielabel is nodig bij verhuur of verkoop van een bedrijfspand. Deze moet op het moment van overdracht (bij notaris) aanwezig zijn.

Realisatie door Zeker Zichtbaar