Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars is één van de actiefste en grootste makelaarskantoren in Apeldoorn en omstreken. Het kantoor is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de regio. Kernwaarden van onze makelaars en medewerkers zijn: ervaren, gespecialiseerd, actief en betrokken. Voor (ver)koop van nieuwbouwwoningen en de (ver)huur van woningen bent u aan het juiste adres bij onze gespecialiseerde kantoren Nieuwbouw Centrum Apeldoorn (NCA) en Verhuur Centrum Apeldoorn (VCA). Beide zijn samenwerkingsverbanden met Rodenburg Makelaars. Voor het actuele aanbod van nieuwbouwprojecten verwijzen wij u naar www.nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl . Voor (ver)huur van woningen, verwijzen wij naar www.verhuurcentrumapeldoorn.nl

Energielabel aanvragen via H&H Makelaars

  • Onderstaande gereduceerde prijzen zijn speciaal voor klanten van H&H Makelaars
  • Wij nemen direct contact op na uw aanvraag, alles is binnen 1 uur geregeld.
  • Na uw aanvraag nemen wij contact op om de opname van uw bedrijfspand te plannen.
Stap 1 van 4

Adresgegevens

U vult de gegevens van het pand in. Denk aan de oppervlakte van uw bedrijfspand (exclusief opslag en werkplaats), locatie en n.a.w. gegevens.

Bouwtekeningen

U uploadt de bouwtekeningen van het pand (indien beschikbaar) en geeft daarbij aan van welke energiezuinige maatregelen het pand voorzien is.

Bedrijfsgegevens

Kies uw contactpersoon en geef aan met welke gegevens hij/zij bereikbaar is. Heeft u toch nog vragen? Voeg dan eventuele vragen en/of opmerkingen toe.

Realisatie door Zeker Zichtbaar