RéBM Bedrijfsmakelaardij is volledig en uitsluitend gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Al onze makelaars zijn ingeschreven bij NVM Business, Vastgoedcert en het Taxatie Management Instituut. Wij denken als ondernemers en brengen elke zaak in beweging.

Of het nu gaat om aan- of verhuur, aan- of verkoop, het taxeren van panden of het beleggen in vastgoed: wij denken louter in oplossingen. Onze opdrachtgevers zien wij als partners, en dat maakt een groot verschil.

Open en flexibel, met uw realiteit voor ogen, doen wij wat er nodig is voor een goed resultaat. Het blijkt steevast de sleutel tot succes, voor u en voor ons.

Energielabel aanvragen via ReBM Makelaars

  • Onderstaande gereduceerde prijzen zijn speciaal voor klanten van ReBM Makelaars
  • Wij nemen direct contact op na uw aanvraag, alles is binnen 1 uur geregeld.
  • Na uw aanvraag nemen wij contact op om de opname van uw bedrijfspand te plannen.
Stap 1 van 4

Adresgegevens

U vult de gegevens van het pand in. Denk aan de oppervlakte van uw bedrijfspand (exclusief opslag en werkplaats), locatie en n.a.w. gegevens.

Bouwtekeningen

U uploadt de bouwtekeningen van het pand (indien beschikbaar) en geeft daarbij aan van welke energiezuinige maatregelen het pand voorzien is.

Bedrijfsgegevens

Kies uw contactpersoon en geef aan met welke gegevens hij/zij bereikbaar is. Heeft u toch nog vragen? Voeg dan eventuele vragen en/of opmerkingen toe.

Realisatie door Zeker Zichtbaar