Resoluut Vastgoed is een jonge, dynamische, onderneming. Wij leveren vastgoedkundige oplossingen op maat. Elk pand is uniek en heeft specifieke kwaliteiten en kansen. Het is onze kracht om deze kwaliteiten optimaal te benutten. Daar plukt u de vruchten van.

In plaats van een oplossing aan de vraagkant van de markt te zoeken hebben wij gekozen voor een andere benadering – aanpak van de aanbodzijde. Door de transformatie van uw leegstaand vastgoed naar een van onze unieke concepten schaart u zich in een krappe markt. Uw vastgoed rendeert hierdoor wederom optimaal.

Resoluut treedt zowel op als gedelegeerd- als risicodragend ontwikkelaar. Dit is afhankelijk van de wens van onze opdrachtgevers en de potentie van de propositie. Ook hierin levert Resoluut wederom maatwerk.

Energielabel aanvragen via Resoluut Vastgoed

  • Onderstaande gereduceerde prijzen zijn speciaal voor klanten van Resoluut Vastgoed
  • Wij nemen direct contact op na uw aanvraag, alles is binnen 1 uur geregeld.
  • Na uw aanvraag nemen wij contact op om de opname van uw bedrijfspand te plannen.
Stap 1 van 4

Adresgegevens

U vult de gegevens van het pand in. Denk aan de oppervlakte van uw bedrijfspand (exclusief opslag en werkplaats), locatie en n.a.w. gegevens.

Bouwtekeningen

U uploadt de bouwtekeningen van het pand (indien beschikbaar) en geeft daarbij aan van welke energiezuinige maatregelen het pand voorzien is.

Bedrijfsgegevens

Kies uw contactpersoon en geef aan met welke gegevens hij/zij bereikbaar is. Heeft u toch nog vragen? Voeg dan eventuele vragen en/of opmerkingen toe.

Realisatie door Zeker Zichtbaar